Slutet. Början. Eller nånstans däremellan.

Vem vet? Inte du. Vem vet? Inte jag. Vi vet ingenting nu, vi vet inget idag.
 

Let's be honest – Vad håller jag på med egentligen? Det är dags att sluta. Inte ge upp, men släppa kontrollen.

Jag startade den här bloggen för nio år sedan för att alla andra Palm-bloggar (förutom Annkis) hade lagt ner. Vissa av dem raderades helt, medan andra bara gick under jorden. Kände mig både ensam och sviken i det läget. Att Johan "försvann" för ett tag fick väl gå an. Även kändisar behöver ju vila. Men att fansen skulle ge upp så lätt, det var en chock. Plötsligt var jag det enda (trodde jag) fanet kvar, med en nystartad blogg om en artist som inte skulle återvända till rampljuset förrän flera år senare. Men det var det värt. Trots medias tystnad har svenska folket varit duktiga på att minnas den där Palmen, ända in i det sista. Jag har märkt att jag inte alls  är ensam om att sakna, minnas, hoppas och längta. Det finns tydligen några envisa, trogna fans kvar. Och jag vill tacka er. Ni som mailat, kommenterat och sökt upp mig personligen, ni är underbara själar! ni som har lagt ner den minsta lilla tid på mig/bloggen bara för att sträcka ut en hand, ge tips och vänta i tystnaden ihop med mig: TACK FÖR ALLT NI GJORT! Jag är på riktigt imponerad över all omtanke och hjälpsamhet.
Särskilt stort tack till "Gubb-Robert" som lämnat intressanta och nytänkande kommentarer under typ varenda inlägg sedan starten!?! *applåder*

På tal om gubbar måste jag dessutom tillägga att det är oväntat många äldre vuxna som fått upp ögonen för Johan. De som har engagerat sig mest är faktiskt äldre. Det tycker jag är svincoolt!

Jag lovade mig själv (och er) att fortsätta uppdatera bloggen minst en gång i månaden i så många år som möjligt. Tanken var att nå 10-årsstrecket. Hade det gått? Njaäe, inte som det ser ut nu. Det får räcka med nio års månatlig blogguppdatering. Sen får vi se vad framtiden har att erbjuda.

Sååå... Vad betyder det här?

Jo, jag kommer finnas kvar här, alltid tillgänglig för frågor och mottaglig för tips.
Ja, jag är fortfarande ett Johan-fan (tro aldrig något annat).
Ja, självklart blir det fler blogginlägg om (när) något nytt dyker upp.

Ta hand om er så länge. Och glöm förfan inte bort att ni är underbara! ❤️