Vilka TV-program vill du se Johan medverka i?

 
 Om vi bortser från att vi vill se han överallt, hela tiden, i alla möjliga TV-program förutom möjligtvis lyxfällan och efterlyst, så har vi några få program i tanken som sticker ut lite extra, right?
Vad sägs om nedanstående populära underhållningsprogram? 

Stjärnornas stjärna  Programmet där åtta artister tävlar i genrer de inte är vana vid att sjunga. Varje program har en eller två genrer som tema och artisternas uppgift är att göra en cover på en känd låt i den genren. Den deltagare som varje vecka fått minst antal tittarröster tvingas lämna tävlingen. En expertpanel, samt en ny gästdomare varje vecka, ger feedback på respektive artists framträdande. En perfekt fortsättning på TV-programmet Idol!
 
 
Bäst i test. Har ni inte sett det har ni missat det roligaste i svensk TV-historia! Programmet går ut på att en fast panel (mer eller mindre kändisar) tillsammans med en känd gäst tävlar mot varandra i att utföra udda utmaningar bäst och på kortast stipulerad tid. 
Exempel på återkommande tester är att få poäng för något utan att veta hur man gör. Andra tester har bland annat handlat om att överraska David Sundin, hindra en boll från att åka av ett rullband, placera så många klädnypor som möjligt i ansiktet och förstöra en tårta på ett vackert sätt. För att det ska bli bra i TV behöver deltagarna kunna bjuda på sig själva. 
 
 
Så mycket bättre, där svenska artister bor tillsammans under åtta dagar och framför varandras låtar på ett mycket personligt sätt. 
 
 
Vi får inte heller glömma bort att han medverkat i Fångarna på fortet och Djävulsrallyt redan. Det är bra minnen det!