"nåt annat än det här"

951_wonder (MMS)

Han kunde ha blivit berömd, numera är tanken bortglömd. Det är ungefär det samma som att se tillbaka på gamla tider, När man ser det bästa man haft avlider. Tänk om det fanns en väntan man kunde förkorta, då skulle det inte längre kännas som om han vore borta. Vi har väntat länge nog, på något han en gång från oss tog. Det sitter fortfarande hårt fastklämt, även om det var menat som ett skämt. Visst är det förskräckligt när hoppet inte räcker tillräckligt!? Jag saknar dig <3


onödig nyhet (men ändå)

Längesedan var det ja, förlåt mig för dålig uppdatering.
Väntar mest bara på att Annki http://annkisvenssons.blogg.se/artiklar/ ska komma med några nyheter, så man hoppar upp till taket och skriker högt.
Men jag borde ju också såklart hålla denna bloggen levande ända in i det sista! För det är viktigt att hålla kvar er och Johan.

En liten nyhet kan jag i alla fall komma med idag.
I fredags var Johan i vitabergsparken i Stockholm. Oj, vad kul för er att veta va?!
Men jag vill helst jämt och ständigt veta exakt vart han befinner sig. Och varje litet livstecken spelar en stor roll tycker jag.
Och när jag väl får ett mms från min fina vän är lyckan framme. I mmset såg jag en mycket fin och fräsch bild på han. Hihi, han ser som vanligt väldigt bra ut.
Men njaaa, om jag får lägga upp bilden här är inte säkert, så jag skippar det.
Förresten har Julia lagt upp lite fina bilder på sig själv och på Johan:
http://dearjuliet.blogg.se/2012/may/utkast-maj-23-2012.html#comment


MY ANTIDOTE 3 år !

Den 20 maj 2009 släpptes världens bästa motgift av universums bästa Johan Palm.
motgiftet har en fysiologisk verkan som är raka motsatsen mot vad giftet gör och därmed motverkar giftets skadliga effekter.

Idag har den äran att fylla tre år. Hurra, Hurra, hurra, hurra!

My antidote är verkligen rena botemedlet, så köp det receptfritt redan idag ((((We've all the time in the woooooorld))))
Jag har aldrig älskat någon tevereklam såhär mycket förut! Åh vad glad man blev när man såg detta första gången.

Alla som vill ta en stund att fundera. När ska vi göra mod av sorgen och börja agera?

År 2010, vet du om att du snart från all media ska försvinna?
Mot vad kunde du inte vinna?
Du lämnade oss alla fans utan någon förklaring alls.
Inga nyheter om dig har sedan gått att finna.

Johan Palm, Justin Bieber för storasyster. Ulrik Munther, Jedward (Ir) för lillasyster. Stjärnor kommer och stjärnor går.
En liten tid av mitt liv all kärlek en artist får.
Sen glömmer man för att ge plats för nästa artist.
Men ibland vägrar minnet (och kärleken) att dö och jag undrar hur Johan idag lever och hur du mår? Fans efterlyses. Vilka är de skyldiga? Varför gör ni såhär mot Johan? Att först säga att ni älskar honom eftersom han var så populär, o sen aldrig mer skänka en liten tanke om detta mer. För ni vet väl att det lika väl är vårt fel som hans. Det kanske är vårt fel att han aldrig blev klar i tid.
Det är redan försent. Men han lever trots allt. (tror jag) :sTillsammans jag och min längtan


Jag finns i mörkret med CD-spelaren kopplad till ljusorgeln min.
Jag lyssnar till rösten din.(Johan Palm)
Om du talade bara till mig.
Sök mig och äkta kärlek finn.

TANKAR FRAMFÖR TV:N (Idol 2008 TV4)
Tänk om du helt plötsligt och utan orsak kom till "mej".
Så önskar i hela Sverige var tjej.
Bara en hel dag kom du och levde med mig.
Men vi skulle inte ha sex för det är inte min grej.

Du är stjärna och får ha sex med varje tjej.
Jag är avundsjuk och därför hatar jag "dej".
Nu har jag gått med i en hatgrupp vari vi alla hatar dig.
Så nu känns det bättre för "mej".

Men vi kommer alltid att älskar dig.    


Djävulsrallyt

Om jag minns det rätt, så var det den syttende maj 2010 som Johan visades på kanal 5 i djävulsrallyt. Två år har gått snabbt. Jag minns aldeless tydligt den dagen.

cause you are my days and nights

It was a felled tree in the way that I can not climb over. And you were on the other hand, already too far away to reach you. Giving up was my only chance.
I know it was only a dream. But what I dream at night is something that splashing around in my head during the day.
I never say that loud so that others hear, not even for myself. But everyone sees, knows that it's something I've been waiting a long time.
I do not know much about how it happened. I just felt calm and left the room for another.
I have found a way to feel good. I no longer suffer. But what I dreamed last night, it means only one thing. I miss you.
So that's my story, this is all I have to say to you


Kloka kommentarer

Gubb-Robert har skrivot ett flertal kommentarer på denna blogg. Och det dfinns mycket klokt och sant i det han skriver. Läs själv och förstå:

Det vi bloggbesökare kan göra är att skriva kortnoveller i kommentarsfälten om Johan Palm. Eller vi kan skriva sångtexter. Det gäller att "Ge fansen chansen" att själva skapa. Det är vad som skiljer internet som är masskommunikation från från televisionen som är massinformation.


Ulrik Muntherfansen följer Jedwardstvillingarna (Ir). Flera Ulrikfans nedlåtande gentemot Johan Palmfans. Småsystrarna som idag följer Ulrik Munther drar inte jämt med sina storasystrar som följde Johan Palm? Tja, både Ulrik Munther och Johan Palm måste in i melodifestivalen år 2013 för att stabilisera sina artistkarriärer. Speciellt Ulrik Munther måste varje år sända sin bästa låt till Melodifestivalen då Ulriken hoppat över sin gymnasieskola. Det vore häftigt för alla om både Ulrik Munther och Johan Palm tog sig till Melodifestivalen år 2013.

Bästa sättet att hålla minnet levande av den unge Johan Palm, om det inte blir någon comeback, är att ni i era bloggar skriver allmäna dikter och mellan varje dikt placerar ni en stillbild eller filmklipp av Johan Palm från åren 2008-2009. Hur länge en offentlig persson är aktuell i media beror på fansens uthållighet.

Han har så jävla rätt! Ni håller med va?
Ta nu och skriv nåt roligt här under. Nåt om, Johan. ♥


Johan, vi saknar dig!