Kloka kommentarer

Gubb-Robert har skrivot ett flertal kommentarer på denna blogg. Och det dfinns mycket klokt och sant i det han skriver. Läs själv och förstå:

Det vi bloggbesökare kan göra är att skriva kortnoveller i kommentarsfälten om Johan Palm. Eller vi kan skriva sångtexter. Det gäller att "Ge fansen chansen" att själva skapa. Det är vad som skiljer internet som är masskommunikation från från televisionen som är massinformation.


Ulrik Muntherfansen följer Jedwardstvillingarna (Ir). Flera Ulrikfans nedlåtande gentemot Johan Palmfans. Småsystrarna som idag följer Ulrik Munther drar inte jämt med sina storasystrar som följde Johan Palm? Tja, både Ulrik Munther och Johan Palm måste in i melodifestivalen år 2013 för att stabilisera sina artistkarriärer. Speciellt Ulrik Munther måste varje år sända sin bästa låt till Melodifestivalen då Ulriken hoppat över sin gymnasieskola. Det vore häftigt för alla om både Ulrik Munther och Johan Palm tog sig till Melodifestivalen år 2013.

Bästa sättet att hålla minnet levande av den unge Johan Palm, om det inte blir någon comeback, är att ni i era bloggar skriver allmäna dikter och mellan varje dikt placerar ni en stillbild eller filmklipp av Johan Palm från åren 2008-2009. Hur länge en offentlig persson är aktuell i media beror på fansens uthållighet.

Han har så jävla rätt! Ni håller med va?
Ta nu och skriv nåt roligt här under. Nåt om, Johan. ♥


Johan, vi saknar dig!



Kommentarer

Tack för uppmärksamheten. Du är den "blogga" som i första hand ska skriva allmäna dikter, eller direkta dikter till ängeln Johan Palm åren 2008-2009. Samt klistar in bilder mellan dikterna. Jag förstår nu också att du enbart vill ha kommentarer som enbart handlar om artisten Johan Palm då som nu.

USA-RESAN

Johan Palm flögs till USA,

men ingen producent förstod att Johan var bra. Johan Palm var den ende som kunnat konkurrera med Justin Bieber.

Men dumma producenter tyckte att Johan var inget att ha.



Justin Bieber nu triumferar,

som ensam tonårsstjärna han regerar.

Johan Palm har USA-producenterna glömt.

Utan konkurrens Justin tonårsmusiken regerar.



Johan Palm borde i USA ha fått en chans,

men producenterna där visste inte då att Justin Bieber fanns.

Johan borde ha fått göra en USA-singel/DVD.

Kanske en skiva disco-elektropop för dans?

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback