10-årsjubileum!

 
 
 
Den 20 maj 2009 släpptes My Antidote. Den gick in på nummer 3 på Sverigetopplistan första veckan av release.
 
Vilken låt från plattan har varit din favorit genom åren? Satellite var min favorit väldigt länge. Nu är jag kluven. Gillar samtliga låter lika mycket! 
 
 
I sommar ska vi minnas tillbaka till bland annat:
 
Den 30 juni 2009 - Allsång på Skansen.
 
 
Den 5 juli 2009 - Olins allsång i Skara.
 
Den 27 juli 2009 - Lotta på Liseberg.
 
 
Den 20 augusti 2009 när sommarturnén avslutades på Gröna Lund
 
 
Kommentarer

År 2009 är det magiska året i Johan-sagan. Laila Bagge 🐏 var nog lite gammalmodig och insåg inte behovet av videos från scen och bakom scenen. Sen så missen att inte göra 100 stycken enkla musikvideos under vintern år 2009. Men vem kunde ana Justin Bieber då? 2009 är ängla👼året då Johan var på scenen. Genom åren har jag läst på och de riktiga änglarna var äldre pojkar på 16 år. De hade inga vingar för att lämna budskap. Det sista ljudspåret på skivan fastnade i mitt huvud under flera år framåt. Jag har som hobby att följa nya artister under deras första år. Nu är det tomt på nya stjärnor ✨.

Torsdag 2019-06-20. Klockan 17:59. Sveriges Radio P3 har nyss sänt ett program om Zara Larsson ftån år 2018. Det är inte min fantasi om Johan om han fortsatt. Det är mer en svensk trubadur som gör sina egna låtar. Laila var även över med Zara i USA och träffade musik🎶 folk som var lika dumma som de som sade nej till Johan. Zara hade en blogg men det kan vara bättre för en ung artist att ha flera bloggar. Eller bättre hemsidor för att sälja reklam. En blogg för egna texter. En blogg om vilka uppträdande som artisten ska göra. Det sista hade inte Zara. I början hade hon mindre uppträdanden som hennes fans inte kände till eftersom Zaras fans läste hennes blogg och inte hemsidan för dem som bokat Zara. Zaras röst har varit den absolut bästa men framtiden blir inte bättre än hennes låtskrivare.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback