Grattis till Johan och tack till Denise Taylor!

Nu byter vi från den här till....
 
 
 
 
...................
 
DEN HÄR :D
 
Designen tackar vi Denise Taylor så mycket för. 
 
Och givetvis gratulerar vi stjärnan på födelsedagen i år också ;) 
denna gången fyller han 24 år.
Super - G R A T T I S !
 
 
 Kommentarer

Donny Osmond, ditt imperium av berömmelse (åren 1971-1976) försvann år 1977. Dina fans kunde inte acceptera att du blivit vuxen. Fast det var dina fans som hade blivit vuxna. Allt dunstade bort, allt var över, både för Donny och fansen.

Tyvärr så delar jag inte er förhoppning om en comeback annat än i egenregi på 4K Youtube. När man fyller 25 år så går man från yngre man till bara man.
Istället borde du följa nya unga artister i början av deras berömmelse. Jag gissar att Frans vinner Melodifestivalen 2016. Följ honom på denna blogg nu i veckan och om han vinner så följ Frans till Schlagerfestivalen 2016. Detta i väntan på något nytt från Johan Idol Palm.

Vem tänker på Johan Idol-Palm just nu? Ut i Sveriges land, hur många flickor startar ikväll en blogg om Frans? Det var även en mellohistorisk mediautsändning för mellon sändes även som VR. Stort som fan, ja ända till år 1947 då Sverige valde 625-linjers analog monokrom television.
Som man bäddar får man sova. Mycket långsiktigt så räcker det inte med en facebooksida. Johans artisttjärna slocknar sakta sakta. Er blogg är mycket betydelsefull för att Johans stjärna ska lysa vidare.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback