Kanske dags att erkänna varför jag hyperventilerade i matsalen igår.

En gång för alla, alla för en. Ja, det har något med Johan att göra. Och ja, jag har också skrivit och fått svar från honom. Men det säger inte så mycket. MEN jag blev glad i alla fall.
Förra året:
 
Igår:
 
Kort och gott:Kommentarer

Tips på en bra serie (länken). Serien har ett tag funnits på Svenska i serietidningen NEMI. Få talar om denna serie på nätet. Som gammal hårdrockare så insåg jag genast att detta är en serie att läsa när man lyssnar på hårdrock. Vovar som talar med varandra, utövar magi och alla tycks vara födda med paranormal förmåga. Det bästa är att serien är naturtroget tecknad. Sök äldre nummer av NEMI, 2012-2013. Vet ej om serien fanns i NEMI år2011 och bakåt i tiden?

Vovvar. Ibland skriver jag mitt eget talspråk.

Hej!
Jag är ganska random, eller väldigt random.. Haha, men blev så glad att det finns någon mer som fortfarande hoppas på att Johan gör comeback.

Jag har samma "problem" som du, att jag inte har någon i min närhet som bryr sig om Johan längre. Om du vill kan du väl slänga iväg ett mejl till mig? Skrev min mejl där ovanför! Så kan vi väl prata lite och disskutera nya och gamla Johan palm minnen? Om du vill, förstår att jag e fett random och så men aa.. I fall du vill, bara att mejla som sagt! Ha det bäst! Mvh Nelly :)

Var Johan Palm ett Indigobarn? Länken.

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

Gud vad jag saknar grabben. Kommer ihåg hur mycket jag lipade när han åkte ut. Uh och när jag såg honom live åh herregud saknar honom

Svar: Uff, det är ingen rolig känsla det där. Men samtidigt är jag glad över att man fortfarande längtar och väntar. Smärtan är beviset på att de fina upplevelserna har existerat en gång i tiden.

Intressant att få höra att det inte bara är jag som saknar Johan förresten :)
A L

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback