Why I love Johan Palm:

Varför älskar du Johan så mycket?
Den frågan har jag försökt besvara i åratal. Det räcker inte med att säga att han är snygg, har humor, är rolig, söt, snäll o.s.v..
För Johan är så mycket mer
Svaret är att Johan är obeskrivlig.
Så här nedanför har jag sammanfattat vad det är jag älskar med honom. Se och lär! Lägg märket till hur han rör sig, hur han fumlar med orden och vad det är som gör honom så speciell. Du tolkar själv!                                                                                                                                                                                                                              
      
                   
 
 
                                    Kan ni beskriva honom med ord? Kommentarer

Hittar inte www.johanpalmfan.blogg.se bland dina länkar. Kan det inte vara nått? Jag spanar inte på Henrik Palm.

Både www.bloggspace.se och www.musicblogg.se är nedtagna. Kris i kassan för dem som driver blogghotellet? Detta är risken med gratisbloggar. De kommer nog åter men det är inte garanterat att så sker.

Nä, jag tror inte JohanP kommer tillbaka. Magin från år 2008 och 2009 skulle då gå förlorad. Dock så finns det en uppgift då JohanP inte får bli för bortglömd. Att alla i "Johansällskapet skulle starta minnesbloggar och kopiera samma bilder är för mig ytterst tveksamt. Det skulle bli bloggar utan kommentarer. Min blogg hade blivit dikter på temat försvunnen med kopierade fotobilder som andra har tagit för flera år sedan. Även änglateorin går att utveckla. Böcker om förantikens änglar i österlandet är väldigt svåra att finna. Denna blogg får nog räcka till 10-årsdagen av första Idol TV-programmet med JohanP.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback