Stora förändringar

Nu undviker du dina fans. Nu ser vi dig ingenstans. Det fanns skäl. Vi förstår att du inte berättar din historia för oss. Men nått mellanting borde finnas.
Alla har väl redan fattat att alla från dåtiten har förändrats och gått vidare. Störst förändring har fansen gjort, naturlivtvis.
Men det har alla i Johans gamla band också gjort. Tre åt håller på att passera.

Av ren nyfikenhet kollade jag in deras facebookprofiler o lite annat.
Johan har kortare hår nu, hihi.
Adam har odlat skäggstubb.
Simon är bara ovanligt snygg.
Och dom är inga små pojkar längre.Kommentarer

Vi ger oss inte. Vi har rätt i att hylla en artist som kunde ha blivt megastjärna. Johan vill inte ha personspionage på sig(?). Inriktning därför på Idol-hösten år 2008 och år 2009. Jag håller på att läsa mig igenom en bok om Lady Gaga. Det finns ingenting mer gemensamt mellan Gagan och Johan än årtalet 2009. Klä ut sig på scén passar fruntimmer bättre. I Gagakläder måste man vara fruntimmer. Tänker på om Idol-Johan skulle ha Gagafierat sig och sminkat till sig TV4-uppfinningen "androgyn sminkning" och sjungit disco-elektropop och sminkat om sig och sjungit hårdrockballader? Två scénpersonligheter. Jag skulle gärna ha sett Idol-Johan som Twisted Sister-hårdrockare. Jag erkänner att Twisted sister hade sitt bästa år 1984! Ända från år 1977 då västvärldens fans övergav Donny Osmond har följt olika pop-are. Både Donny och fansen hade blivit för gamla för varandra. Johan Palm hade DET utöver musiken. Kanske en likhet med Gagan? Jag gillar inte Brittpop (stavas i och för sig Brit, men då blir det på svenska långt "i") och skyller på denna musik. Det Idol-Johan visade i TV 4 gick inte fram i högtalaren på samma sätt. Den efterkloke har aldrig fel. Varenda låt skulle ha blivt Youtubevideo. Alla unga kvinnor som gick från Idol-Johan till Jusin Bieber, stå fast vid Justin så länge nya låtar kommer. Be a belieber! Djupt i era sinnen finns ändå en liten TV med Idol 2008.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback