Som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut                          
 Kommentarer

JOHAN PALM - VANLIG ÄNGEL I TREDJE HIERARKIN - FJORTISFLICKORS SKYDDSÄNGEL

Sju sorters blommor ska tydligen ligga under kudden till sommarsolståndet, och det är idag. Så det var väl natten som var. Eftersom detta missades? Så finns det en chans och det blir nu i natten till midsommarafton. Skynda dig genast till biblioteket. Skriv ut -print- din favoritbild på Idol-Johan. Glöm inte att du kan söka din favoritbild på Youtube genom att frysa den rörliga bilden och fästa "printa" den på ett papper. Kasta inte bort drömnatten på giftemålstankar med Idol-Johan. Jag misstänker att han gjort sitt val. Idol-Johan har sin egen "Selena Gomez". Ett absolut måste om Johan Palm åter vill upp på scénen. Måste nu bara Johans fästmö, inte tjej, Johan är 20 år. Min tjej har man i tonåren. Måste nu Johans fästmö ta ansvaret för Johans nya kändisblogg. Vari hon själv kan skriva in sig. Hon behöver inte sabba sin yrr, utan uppdatera när Johan är på turné.

Komma tillbaka (comeback). Om Johan skulle komma tillbaka som Sveriges Justin Bieber? Inte i konkurrens utan som Justinfan skulle Johan på egen Loopiahemsida propagera för att "alla" köper Justin Biebers skivor och DVDs. Be a Belieber (med veralt "B"). Nu är uppdraget att blogga för Justin upptaget många gånger om. Men Johan kunde i sin comeback uppmana folk och fä att köpa "Justinthings". Naturligtvis skulle det finnas Johan-låtar också på denna sida. Det är dyrt att komma tillbaka. Bandmedlemmar ska ha betalt för att kompa Johan, annars lyder inte musikerna. Hoppet står till brodern. Men han har sin egen försörjning. Att söka investerare? Dåligt skivkontrakt ur Johans position. Vinstkrav och vore det rätta grejen att ta upp den karriär som abvröts år 2010. Nej, det tycker inte jag. En ny karriär för Johan Palm bör ske i egenregi. Med egen loopiahemsida för att kunna sälja reklamplats. Reklam i blogghotell är förbjuden för användare. Blogghotellet lever på reklamen. Summan av kardemumman. Johan Palm blir Sveriges egen Justin Bieber med fästmö och allt. Johan propargerar som sådan att ni ska köpa Justinskivor. Egna Johanlåtar spelas ochkså gratis via denna hemsida.

fin blogg:)

Sv: nja jag är inte nå stort fan har varit de, han har ju typ försvunnit har inget emot honom för de:) antar att du gillar han;)

tack desamma ha en toppen midsommar

hoppas du får en bra midsommar sötnos! pusspuss

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback