Planer som kan fungera ...

1, Johan skaffar en www-lopia.se hemsida vari han kan lägga in egen reklam och ta betalt för denna. Johan bör ha en egen mediawebb. En egen Johan P. webb-Radio & webb-TV. En egen media. En se.hemsida kostar en 1.200 kronor om året och betalas i december månad. Sveriges Radio P3:s musikläggare får en 50-80 nya låtar om dagen. Därför föreslår jag att Johan själv blir w-radio & w-TV och kan ta med andra artisters låtar. En ny skiva skulle få konkurrera med alla andra nya skivor. Det kan Ulrik Munther kämpa med. Superduperlyx vore SONYs 3d videokamera för 16.0000 spänn. Starta 3D webb-TV. Kräver bra dator. Youtube har möjlighet att ta emot och lägga upp 3D-film. Men det krävs av tittarna att dessa skaffar blinkbrillor och mjukvara för dessa och 3D Youtube-n. Det är som artist Johan förväntas uppstå men han bör själv äga den webb-media som ska presentera honom i en comeback.

2, Johan gör en Greta Garbo, Greta sade aldrig att hon aldrig mer skulle göra film, förrän alla insåg att det var för sent. På så sätt uppehöll Greta intresset för de filmer hon redan gjort.

3. Det går inte att vänta så länge på ingenting. Alla som vet att han kommer göra comeback säger åt oss att vänta tålmodigt. Men det går ju förfan inte! Inte ens jag (optimist). Tänka positivt gör jag redan, jag hoppas varenda dag, varje timme och varje minut på en vändning. På att han ska synas på tidnningarnas förstasidor.

Det var självklart att det skulle se ut såhär i varenda tidning. Tillslut blev det för mycket. Nu ingenting alls.Ni borde skämmas om ni inte minns detta. Det var ju precis som igår ungefär.

Vad du nu än gör, se till att få ut dina ord. Vi vill att han kommer tillbaka till median nu.
Kommentarer

Rättelser:

www.loopia.se

SONYs 3D videokamera kostar dryga sextontusen kronor (16.000:-).

Lär känna den mest avancerade bilden; stereobilden även kallad 3D-bilden, vilken absolut ska ses med blinkbrillor. www.youtube.com/user/3D ,finn inställnings"klicket" för olika sätt att se en 3D-bild.Björnen baloo vet också hur längtan kändes.

Youtube: The Jungle Book - My Own Home (Swedish).

Jag har lovat för mycket. Man måste köpa en 3DTV och koppla denna till sin dator, och datorn måste vara av nyare modell. En 3DTV kostar en 10-17.000 kronor. Alltså en vuxengrej. Innan dess blir det att få tag på anaglyfbrillor med röd/blå platfolije att se igenom. Läs mera om Anaglyf. Det får bli erat vuxenprojekt att köpa dator som passar att koppla upp en 3DTV på och sedan köpa en egen 3DTV plus eventuellt en 3D-spelare. Hoppas att ni då fortfarande minns JohanIdolPalm.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback