If everything is meant to be Tell me why you slipped away from me

Klockan slår, tiden går.
Tider komma och tider gå, inget bestå.
Folk är "bra" på att sitt eget liv förstöra.
Allt i en enda röra.
Slopa (låt bli) buset
och sträck armarna mot ljuset.
Vi såg varandra.
Vi fann varandra.
Vi förlorade varandra.
Är det slut för den ene, är det slut för båda.
 
Tiden gick ifrån er, Johan och alla tjejer. Tiden ni hade tillsammans har försvunnit.
För nu har ni uti vuxenlivet hunnit.
Tjejer som blir sin mans kvinna får lite sin handlingsfrihet att försvinna. Er mans värld blir också din värld. Borta är flickans värld. Borta är Johan Idol Palm.
 
Några unga är uppfyllda av sin tro. De flestas sinnen är uppfyllda av en artist som har något visst.
Vår hjälte slutade trist.



Kommentarer

Som vi säger Justin Bieber skulle vi egentligen säga Johan Palm. Justin vann. Johan försvann. Gav Ödet uppdraget till Johan Palm att via Idol 2008 förutsäga Justin Bieber? Snålheten bedrar visheten. Men ingen hade visheten att dundra ut massor med videoblogglåtar av Johan Palm vintern 2009 - inte skivbolaget i alla fall. Den efterkloke har aldrig fel. Enligt boken så den ende som hade något i bollen var mamma Bieber. Men hon videofilmade kanske bara sin muciserande son Justin? Det var internetflickorna som gjorde stjärnartisten Justin Bieber. Om de brudarna ändå kunnat välja mellan Justin och Johan. Johan kom med Justin. Justin stannade. Flickor-tjejer-unga kvinnor. De mest maktlösa människorna som endast tillsammans kan göra något, som att välja Justin Bieber till sin ledstjärna. Johans poprike föll.

Man ska inte komma för nära sin artiststjärna, det gör man inte gärna. Efter 25 andra fans kontaktförsök tidigare denna dag. Har artiststjärnan tröttnat på detta och mår inte så bra. Artiststjärnan tänker att detta måste få ett slut, jag går aldrig mera ut. (Inga fler spelningar)

-Han fattas mej! (Ronja Rövardotter, film 1984/Astrid Lindgren, bok 1981) Du har glömt honom och han fattas inte dig. Man kan inte alla artister minnas. Hur många kan det egentligen finnas? -Bara en! Alla banden lyfts fram av sin musik, och får sin publik. Denna enda bytte för sin följare namn. Från Gyllene Tider och Carola till Johan Palm. (Gyllene Tider och Carola avser deras första artisttid)

Disco-Elektropop och Hårdrockballader. Detta tycker jag skulle passa Johan Palm nu när han är i 20-årsålder. Endast liveinspelningar! Det ska vara ett enkelt "sound". Dessutom är det slöseri med pengar dessa studiepålägg av ljudspår efter ljudspår. Är det ont om stålar (sterlingsilver) så är "live"-inspelning utan publik att föredra. I egenregi www.Loopia.se hemsida med flera olika gratisbloggar inlänkade i hemsidan. Stillbildblogg med berättande text under var bild. videoblogg med sångtexten under var videoklipp och en nyhetsblogg i enbart text. Andra bloggar? Fansbloggar. Vad jag har hört så får man ha egen reklam i Loopias hemsida, kolla (kontollera) I blogghotellbloggar är egen reklam förbjudet. Sök reklamaanonsörer. Stora stålar in? Om så vore köp SONYs 3D-videokamera för sextontusen (16.000) kronor. Lär er lägga in 3D-videos i www.youtube.com . Använd 3D-videokameran till all egen videoproduktion. Låna inga pengar utan bygg upp return-projektet långsamt. Men egenregi på nätet måste finnas från början. Gör först modeller på hemsidan i papper.

När ska jag dig sluta följa? Är det något med din frånvaro som du vill dölja? Vill du inte ha fans som svans? Vill du inte ha folk som via internet följer dig? Ska jag om dig sluta bry mig? Vad har du att vinna på att från oss fans försvinna? Vad måste du försaka (avstå från) eftersom du inte vill komma tillbaka? varför, varför, varför..?
(Detta är propagandatexter)

UNDERBART att hitta en Johan Palm fanblogg idag! Trodde att alla fans var utdöda och att det bara var jag kvar, skönt att veta att det finns kvar fans! :)

Svar: Det finns visserligen inte lika många fans kvar, men bland dom tusen finns nog ett hundratal ändå...
A L

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback