Johan dansar GULLIGT!

Guuuud vilken söt dans Johan gjorde. Seriöst. Det var otroligt gulligt.
 
 
Han syns mer i denna video:
 



Kommentarer

Syntare! "Black Synt". Men jag skulle velat ha mer dansmusik i melodin. Sedan så i dessa internettider så borde de släppt flera olika versioner av låten inbäddade i en gratisblogg och sedan inget mer nytt i den bloggen. I en låtversion skulle en Lead guitar ha spelat jämte synten.

Efter mycket tänk har jag kommit fram till att bästa comeback-en för Johan vore tillsammans med Henrik Palm. Omstarten skulle vara en insänd låt till Melodifestivalen. Änglatiden är förbi (2008-2009) och frågan är mest med vem Johan ska göra comeback med? Mitt enda svar är Henrik Palm. Det behöver inte vara ett heltidsband om Henrik behöver massor med tid till egna projekt. Men den tid som finns bör användas till thepalmzzz. Namnet nog för svårt för USA/UK. Kanske ändå enbart Palmzzz ?

Varför skrev jag synth utan "h"? Troligtvis var stavningen synt utan "h" försvenskningen av ordet under 1980-talet. Jag lyssnade på de hitlåtar som syntharna fick upp till topplistans översta del. Men för mig är alltid synthen en ljudeffekt. Ett annat bandnamn vore 2XPALM. alltså Henrik och Johan med två betalada medmusiker.Betyder palm något annat an det långa trädet omkring ekvatorn? Redan under Idol08 fann det handmålade skyltar med palmträdet som vore bandets bästa loggotype.

Love it!! Johan looks so cute!!

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback