Johan Palm or Ulrik Munther?



Ulrik Munther är den nya versionen av Johan Palm. Det tycker i alla fall jag. Och Ulrik är inte så dålig han heller!
Igår var jag och två vänner på Lotta på Liseberg och såg honom. Jag har varit på den allsången en gång tidigare. Det var 27/ 2009 när Johan var där.
Det är självklart att Johan var bäst o så... För det var han verkligen.

Har ni märkt att Johan och Ulrik liknar varandra i profil? Vi tänker oss Ulrik, 17 och när Johan var 16, så liknade dom varandra.

Det är två unga pojkar med gitarr och blont fluffigt hår. Dom får alla på fall. Visst är det så?


Men ingen kan slå det Johan gjorde på Liseberg. Inte ens Ulrik, eller någon annan heller för den delen.

Och vem håller ni på? ;)



Kommentarer

håller med linda till 10000000000000000 procent:D<33

håller inte med alls. johan liknar mer en tjej. och ulrik är sveriges stolthet <3<3

Nej men det tog ett halvår att inse skillnaderna. När Johan Palm försvann från media så gick många av J.P-fansen dels över till Ulrik Munther och dels till Justin Bieber i Kanada. Sedan gick i stort sett alla svenska fansen som först gått till Ulrik Munther, vidare över till Justin Bieber. Men åren 2009-2010 var grunden bland Ulrik Munther´s fans tidigare Johan Palm fans. Ulrik Munther är pop/rocktrubadur. Johan Palm är discopop ända till glamrocksångare. Johan Palm kan låta två av tre låtar vara kända covers och var tredje låt vara egen. Ulrik som den trubadur han är måste framföra mesr nyskrivna låtar.

Ulrik Muntherfansen följer Jedwardstvillingarna (Ir). Flera Ulrikfans nedlåtande gentemot Johan Palmfans. Småsystrarna som idag följer Ulrik Munther drar inte jämt med sina storasystrar som följde Johan Palm? Tja, både Ulrik Munther och Johan Palm måste in i melodifestivalen år 2013 för att stabilisera sina artistkarriärer. Speciellt Ulrik Munther måste varje år sända sin bästa låt till Melodifestivalen då Ulriken hoppat över sin gymnasieskola. Det vore häftigt för alla om både Ulrik Munther och Johan Palm tog sig till Melodifestivalen år 2013.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback