Res dig efter varje smäll, du har en ängel på din axel. Din tid kommer.

Hej 👋

Ska bara passa på att säga att det vackra som vi nästan glömt finns kvar.

Berätta gärna något om er själva i kommentarerna nedan så vi har något att läsa och skriva i väntan på att få se Johan :)

Jag har en liten fundering på att låta den här bloggen bli min personliga blogg. Men, njaaa... Är inte riktigt redo för det än.
Kommentarer

"Donny Osmond för flickorna och Robert Plant för pojkarna,så gammal är jag": Jag tröttnade på dessa och började följa nya artiststjärnor under deras första år eller två. Det är Johans försvinnande som fått mitt intresse att finnas kvar. Han kunde ha blivit Sveriges Justin Bieber, och lite av världens också. Jag kommer inte över den USA-resa som Johan gjorde. Hur dumma kan talangscouter bli. Där mitt emot sig hade de den enda unga mansperson som kunnat konkurrera med Justin Bieber. Nötter.
Jadu, gör du denna blogg personlig. Bästa åren att ploppa ut bebisar är vid 20-25 år. Om Johan börjar en ny längre artistkarriär så föreslår jag att denna blogg uppmanar fiolk att köpa Johan-produkterna - bloggen blir Johankommersiell.
Fast jag tror att Johan endast har öppnat sin lägenhetsdörr eftersom denna filminspelning är så unik. Han har haft alla chanser att fylla Youtube med covers, varannan egen låt under flera år. Detta har varit väntans år och 2013 var väl det

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback