Vår idol i bild

bilderna är från hans facebook.
(ring i örat?)
                  HOT !
 
 
 
 
 Kommentarer

Öh! Däruppe. Kom tillbaka i egen internetmedia. Gör en återkommande modetidning på skämt med olika stora bilder på dig själv i pdf-format (kräver väl en egen hemsida från www.loopia.se)

-Hur kan tomten ha råd att dela ut gratisleksaker till alla barn? Svar -tomten säljer "snö" (pulvernarkotika). Lyssna på Morgonpasset, Sveriges Radio P3, mellan klockan 06:30-10:00 på vardagar.

Tja, jag följde Lady Gaga fram till i år. Tröttande. Jag gillade hårdrockbandet Twisted Sister som i början lekte med unga kvinnors kläder. Jag ska ge www.yohio.blogg.se en chans en gång i veckan med ett internetsök. Men han är någonting helt annat, då han ÄR japanlolita. Ur-Lolita var 12-år och var tillsammans med sin mamma stalkad av en karl som var sinnessjuk nog att bli kär i 12-åriga Lolita.Bok+film från 1960-talet. Det finns även en film Black Lolita. På 1960-talet gjordes flera filmer med samma manus med skådespelare från de olika folken. Jag hoppas att Yohio pussar brudar i bild och inte bara en snubbe i bandet. En grej bara. Jag har på känn att han är hundra procent hetrosexuell, Men har snöat in på ung japankultur så totalt att detta passar honom perfekt.

Love him!!

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback