not new, but cute and precious

Kommentarer

Nästa år (2013) på 5-årsdagen för första framträdandet av Johan, då skiljs vi om du under år 2013 ej gjort ny media. Jag har följt olika stjärnor sedan Donny Osmond, vars största tid var 1972-1975 i Sverige. Egentligen följde jag Donny genom Donny osmond-fansen. Det skedde något hos fansen och efter Lp-skivans utgivning år 1976. De blev äldre. Då skrev många fans avskedsbrev till Donny. De flesta skrev till sig själva. Att de växt ifrån Osmondbröderna, och gått till discomusiken. Sedan har jag följt olika ungdomsartister främst i början av deras karriärer. Om Johan dyker upp igen i media som Johan vill ha det så hakar jag på. Men annars så får tiden sopa igen spåren. Ett år kvar ungefär av internetspaning efter den Johan som en gång ville vara Idol, men inte fick det för alla troll?

Igår kväll såg ni väl, ungdomar på Sveriges Television TV2 klockan 20.00-20.55, (The) Beatles egen film Magical mystery tour? Beatles första flopp efter genombrottet 1963. Det var ett misstag av Beatles att bevilja BBC att visa Betales färgfilm i monokromatisk (svartvit) 405-linjers television. England har behållet ett lågupplöst svartvitt (405-linjers televisionssystem för att få billiga televisionsmottagre så att så många medborgare som möjligt skulle kunna se TV. Beatles var fantasiska musiker så länge Paul och John kunde komponera låtar ihop. Men som filmskapare var de inte nyskapande. De såg inte bristen i sitt maus att inte låta de nya komikerna skriva skämten och Beatles skulle bara ta och bildge musikinslagen. Många unga framtida medieskapare som såg filmen lade på minnet att -bort med handlingen och bara olika bilder på bandet när de spelar, men inget filmande rakt upp och ned på ett liveband. På så sätt formades sakta rockvideon.

Johan är inte överdrivet andogyn, han är bara en lintott. Men alla tjejer som gillar att titta på androgyna killar, ska titta i gratistidningen NÖJESGUIDEN, Stockholm, nummer 9, år 2012, sida 22; YOHIO DRÖMMER OM JAPAN. En kille i Sundsvall. Det är varken After Dark (Sverige) eller transvestism. Det hela verkar vara att kopiera den sorts japanska band vars ungdomar i bandet är oerhört androgyna. YOHIO sjunger på japanska. Min kommentar. Klokt att sjunga på japanska. Den här formen av artistutséende är omöjlig i Sverige. Den kan inte visas annat än i helt japansk miljö. Att uppträda i allmänn svenska nöjes-TV avrådes. Dessa band är enbart för tjejfans som är insatta. Det står i tidningen att YOHIOs fans till 95 procent består av tjejer mellan 15 till 25 år. Ja, det måste YOHIO säga i evig tid hela tiden i Sverige. YOHIO behöver verkligen hela tiden göra den hetrosexuella förklaringen. Jag skulle ändå avråda från deltagande i Melodifestivalen. Är det då så farligt att bli bögförklarad? Ja, när man är hetrosexuell och kopierar en androgyn scénstil från det fjärran Japan. Dessvärre citeras YOHIO i Nöjesguiden, -Jag skulle inte skriva ut om jag hade flickvän. Jag skriver: YOHIO, du kommer att behöva en amatörvideoporrblogg där du bevisar din hetrosexualitet, om du tänkt visa dig på den svenska nöjesscénen. Nobba After Dark-gänget! Om du får en gästartisförfrågan. Böghatartrollen är flockindivider som tjuter bög, även om artisten är hetrosexuell, men har inte fått ut detta stort i media. I stockholm finns Nöjesguiden att hämta i större klädbutiker för unga. Ni får söka på nätet och ringa och be redaktionen skicka en papperstidning.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback