118100 svarar på frågor om Johan Palm

Vilket folk det finns! Haha.
Har suttit och skrattat åt alla dessa frågor och svar.   
 
Man kan ju, som ni alla vet, ställa vilka frågor som helst till 118100 och få svar.
 
 Här är exempel på vad folket har frågat om Johan Palm:
 
Vad heter johan palms pappa i mjölby?

Johan Palms pappa heter Jan Palm.

 

Snälla kan jag få Johan Palms mobil nummer?

118100 fann 92 Johan Palm i hela Sverige. Eftersom inget ortsnamn getts kan vi inte säga vilken Johan Palm du menar. Är det Idol: Johan Palm så är hans nummer tyvärr hemligt.

 

Hur många johan palm bor det i mjölby?

Det finns en person i Mjölby som heter Johan Palm. Ha en trevlig dag!

 

1 God fotsäning idol johan palm !

118100 är säker på att han önskar dig God fortsättning också!

 

Vad Johan Palms syster?

118100 tror att du menar Johan Palm som är med i Idol. Johan har en storasyster som heter Magdalena och en storebror som heter Henrik.

 

Vad gör idol Johan palm nu ?

118100 tror att Johan Palm just nu har fullt upp med att fira jul med sin familj och släkt. Vi tror också att han jobbar med en skiva som han förhoppningsvis släpper snart!

 

Är johan palm som var med i idol oskuld?

Johan Palm har inte gått ut offentligt med fakta om hans existerande eller ickeexisterande av hans oskuld. Vi tror dock att en person med smeknamnet Kakan vet mer i ämnet.

 

17 Vem är Johan Palm?

118100 tror att Johan Palm är en stilig och charmerande man. Vi tror att han gillar att äta pizza och att hans stora dröm är att få spela in en egen film i Bollywood.

 

 

8 Hur vill johan palm att hans flickvän ska vara?

Johan Palm har inte uttalat sig om hur han tycker att hans drömtjej ska vara men vi tror att han precis som många andra uppskattar ärlighet och humor väldigt mycket.

 

Kommer jag gifta mig med Johan Palm?

118100 tror inte att oddsen är så stora att du kommer gifta dig med Johan Palm, men bara hoppet finns så finns även en möjlighet. Fortsatt trevlig dag!

 

Måndag! Vad gör idol johan palm idag?

118100 tror att Idol-Johan Palm mest funderar över sin framtida karriär. Och så umgås han med sina nära och kära också, tror vi. Ha en bra dag!

 

Vad heter idol johan palms syster barn?

Johan Palm har valt att vara en smula förtegen vad gäller hans familj, alltså finns inga publicerade uppgifter om vad hans systerdotter heter.

 

Ni kan ju inte ge står på allt, för jag fick inte johan palms msn!

Eftersom Johan vill hålla den hemlig kan vi inte ge ut den. Vi hoppas du förstår. Ha en bra dag!

Är johan palm kär mig?

Vi på 118100 tror att Johan Palm kan ha känslor för dig men att de inte riktigt blossat upp än. Enklaste sättet att ta reda på om de är riktiga är att visa intresse och fråga honom.

 

Skulle johan palm tänka seg att vara ihop med en som var 4 är yngre?

118100 kan tyvärr inte svara på vad Johan Palm skulle tycka om att vara tillsammans med en 4 år yngre person. Vi tror dock att personligheten är viktigare än åldern.

 

Va ? Om idol johan är allergisk mot vad som vad då ?

118100 tror inte att Johan är allergisk mot något, bara dåliga "musiköron". Ha en trevlig kväll!

 

 

Är det sant att idol johan har glasögon ?

Ja, det är sant att Johan från senaste säsongen av Idol har glasögon. Han använder dock i vanliga fall linser.

 

 

Ni sa innan att date med någon med vem ? Idol johan kan väl date mig från älmhult ?

Självklart kan Idol-Johan data dig. Uppsök honom med en stor bukett rosor och var dig själv så är vi helt säkra på att han kommer vilja gå på date med dig!

 
 
 
http://spa.118100.se/search/johan+palmKommentarer

En sak fick jag ut av allt detta; hans namn jag bör använda: Idol-Johan. Ikväll, lördag 3 november 2012, visas på SVT 2 klockan 19:00-20:00 TV-programmet "Så jävla metal". Den svenska hårdrockens historia. Del 1 av 2. De fans som mest fått lida är de pojkar som år 1963-1964 följde The Beatles genom att vägra klippa sig och lät håret växa långt. Någon borde göra en film om dessa ungdomar som i många fall gick ett olyckligt öde till mötes och i många fall dog unga av narkotikamissbruk. De pojkar som 1963-1964 börjat som långhåriga Beatlesfans blev Mods. Deras småsyskon blev Hårdrockare. Håret skulle vara absolut rakt och långt. Exempel är några tavlor på Galliska krigare som stred mot Ceasar (uttalas Kajsar). "Bröstvårtelängd" på håret för både pojkar och flickor. Jeans med utsvängda byxben nederst och jeansjacka. Jackan full med mindre olika påsydda tygmärken. Alltså likadana kläder för pojkar och flickor, det kallas unisexmode. Men de som regerade över dessa ungdomars liv hade själva varit unga på 1940-talet och tidigt 1950-tal. Näst efter Beatlespojkarna (fansen) så fick de unga hårdrockarna lida för sitt fansskap. Hårdrockarna åren 1969-1975 hyllade samtidigt alla de stora hårdrockbanden. Samt olika bra hårdrocklåtar av mer okända grupper. Det var få som var fans till ett enda stort hårdrockband. Långhåriga killar fick alltid sämre betyg än kortklippta pojkar. HJÄLTAR FÖR SIN SAK DESSA HÅRDROCKFANS UNDER FÖRSTA DELEN AV 1970-TALET! ÖVER POJKAR SOM BLEV LÅNGHÅRIGA BEATLESFANS ÅREN 1963-1964 BORDE DET RESAS STATYER.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback