"nåt annat än det här"

951_wonder (MMS)

Han kunde ha blivit berömd, numera är tanken bortglömd. Det är ungefär det samma som att se tillbaka på gamla tider, När man ser det bästa man haft avlider. Tänk om det fanns en väntan man kunde förkorta, då skulle det inte längre kännas som om han vore borta. Vi har väntat länge nog, på något han en gång från oss tog. Det sitter fortfarande hårt fastklämt, även om det var menat som ett skämt. Visst är det förskräckligt när hoppet inte räcker tillräckligt!? Jag saknar dig <3




Kommentarer

Att projecera sin dröm,

på en artist som får allas beröm.

Jag ser artisten men artisten ser inte mig för alla andra fans.

För artisten finns jag ingenstans,

Så känner vi alla fanns.

Vi fans är så många,

alla fans vill dig fånga.

Skälen är olika, jag vill låta artisten förverkliga mina mediaideer.

Brudarna ville ligga med eder.

Brudvalet är nu gjort,

tiden 2008-2009 gick förbi så fort.

År 2008. Johan Palm utnämndes till Vanlig Ängel i tredje hierarkin. Johan-hatarna är demoner. Lätt som en plätt och folk blir nyfikna och glömmer aldrig.

Det finns två vägar.



1, Johan skaffar en www-lopia.se hemsida vari han kan lägga in egen reklam och ta betalt för denna. Johan bör ha en egen mediawebb. En egen Johan P. webb-Radio & webb-TV. En egen media. En se.hemsida kostar en 1.200 kronor om året och betalas i december månad. Sveriges Radio P3:s musikläggare får en 50-80 nya låtar om dagen. Därför föreslår jag att Johan själv blir w-radio & w-TV och kan ta med andra artisters låtar. En ny skiva skulle få konkurrera med alla andra nya skivor. Det kan Ulrik Munther kämpa med. Superduperlyx vore SONYs 3d videokamera för 16.0000 spänn. Starta 3D webb-TV. Kräver bra dator. Youtube har möjlighet att ta emot och lägga upp 3D-film. Men det krävs av tittarna att dessa skaffar blinkbrillor och mjukvara för dessa och 3D Youtube-n. Det är som artist Johan förväntas uppstå men han bör själv äga den webb-media som ska presentera honom i en comeback.



2, JohanIdolPalm kommer aldrig tillbaka. Johan gör en Greta Garbo, Greta sade aldrig(?) att hon aldrig mer skulle göra film, förrän alla insåg att det var för sent. På så sätt uppehöll Greta intresset för de filmer hon redan gjort. Dikter och rim med bilder från änglaåren 2008-2009 får vi skriva i vår väntan (lång?).

Rättelse. 3d-videokameran kostar sextontusen kronor (16.000:-) hemsk summa för en privatperson. Men nog skulle det gå att få reklam. Man tar de priser folk kan betala. Dyrt för de rika och billigare för de fattiga.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback