Alla som vill ta en stund att fundera. När ska vi göra mod av sorgen och börja agera?

År 2010, vet du om att du snart från all media ska försvinna?
Mot vad kunde du inte vinna?
Du lämnade oss alla fans utan någon förklaring alls.
Inga nyheter om dig har sedan gått att finna.

Johan Palm, Justin Bieber för storasyster. Ulrik Munther, Jedward (Ir) för lillasyster. Stjärnor kommer och stjärnor går.
En liten tid av mitt liv all kärlek en artist får.
Sen glömmer man för att ge plats för nästa artist.
Men ibland vägrar minnet (och kärleken) att dö och jag undrar hur Johan idag lever och hur du mår? Fans efterlyses. Vilka är de skyldiga? Varför gör ni såhär mot Johan? Att först säga att ni älskar honom eftersom han var så populär, o sen aldrig mer skänka en liten tanke om detta mer. För ni vet väl att det lika väl är vårt fel som hans. Det kanske är vårt fel att han aldrig blev klar i tid.
Det är redan försent. Men han lever trots allt. (tror jag) :s





Kommentarer

SLUTET ÅR 2010?

Jag vill hela tiden att allt ska vara trevligt,

men ni gör allt hela tiden otrevligt.

Ingen ska lägga sig i vad jag gör och ingen ska hata mig.

Jag vill vara borta från allt hat och istället vara där det är fredligt.



(En spekulation om när Johan Palm försvann från all media.)

Johan Palm utsågs av det okända att vara ängel.



Änglaskapet skulle göras känt genom televisionen.



Budskapets mottagre var främst tjejer.



Därför kunde endast Johan framföra budskapet och därför blev han utsedd att vara ängel.



Ängelns budskap nådde inte fram.



Nästan 4 år senare framför en lönnfet gubbe teorin att (TV 4 Idol 2008) Johan Palm, förvandlad till ängel, hade budskapet att "3D-skivare (Friformsteknik) är framtidens materiella överflöd"?

Vill bara pointera att det fortfarande idag finns flertalet människor som beundrar och saknar johan, men han vill uppenbarligen inte vara offentlig för tillfället eller någonsin igen (annars skulle väl han liksom så många andra "kändisar" bara kunna ställa upp i något tvprogram som inte alls behöver ha något med hans musik att göra bara för att bli sedd).



Om du vill få en skymt av johan palm som han ser ut idag kan jag rekomendera dig hans flickväns blogg: dearjuliet.blogg.se

Naturligtvis skriver vi Johan-fans INTE i www.dearjuliet.blogg.se Aldrig någonsin. Jag kommer från hårdrocken och där är svarta änglar (satan e´fosterfar) och änglaskapet kan vara tillfälligt. Det var roligt att få uppleva en vit ängel som motsats (i Johan Palm år 2008). Här krånglar de flesta "Black Sabbathianer" till det för Gud är inte direkt det judekristna JEHOVA, inte så mycket i alla fall utan mest Ickeondskan. Led Zeppelin och så vidare, Jimmy Page, och så vidare.



Till saken! Vill Johan Palm göra en Greta Garbo, att avsäga sig allt artistskap genom att vägra all media, men så säg det då! Men berätta först om Noice, har Johan hoppat av eftersom det projektet skulle föra in Johan i media igen? Alla respekterar om Johan vill göra en Greta Garbo. Men denna blogg då? Är det OK att fortsätta med hyllningar till "Änglatiden2 i Idol år 2008 och det efterföljande idolskapet år 2009? Eller vill Johan att det ska ta slut?



Svenskan Greta Garbo var filmstjärna från 1920-1941. Den sista filmen Tvillingarna (1941) var dålig. Då bröt Garbo för evigt all kontakt med massmedia livet ut. Det var den bästa reklamen som hon och hennes filmer kunde få för evigt.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback