Kul för stunden

Kul för stunden.
Han känner sig fri och obunden.
Högsommarens bus och rus. Hej min sköna,
vad kan vi hitta på i det gröna?
Den man håller av, den saknar man, det empati, det platonisk kärlek vara kan.
I bland kärlek så sann.
Från unga kvinnor till upphöjd man. Det är inte bara att lira (spela)
en skiva av någon som blivit diva. (egentligen skådespelare)
Förnöj divan på en diván (låg vilsoffa).Sen upp på scenen
med båda benen
och stanna där så länge musiken bär.
Festa utan att hetsa.
Skulle en comeback för dig gå bra? Vill dagens yngre tonåringar som fans dig ha? Eller skulle ett misslyckat comeback-försök all din lycka från dig ta?
 
.......................................



Kommentarer

Innan internet var smålappar för olika lokala band vanliga. Det var bandmedlemmarnas kompisar som var ute och lappade som ett sätt att vara med och fortsätta gemenskapen då barndomens lekar inte längre lockade. Inga klisterlappar. Många vuxna ansåg det vara både skadegörelse och vandalism på samma gång. Vi använde bara klisterlappar men dessa blir bara en vit fläck efter några månader utomhus. Klipp stället itu ett A4-ark i 4:a delar till A6-formatet. Köp glitterfärgspennor eller de tjockare glitterfärgstuberna. Det beror på hur mycket text som ska skrivas. Den tjocka glitterfärgen från tuberna kan som torkad spricka lös om man böjer pappret. Vi satte fast klisteretikett med skyddspappret bakpå en glasflaska med en tunn gummisnodd för då fick glitterfärgen den bakåtböjda formen för att fästas på en belysningsstolpe. Vi satte aldrig lapparna på hus det var för många arga vuxna. Utan vi satte klisterlapparna enbart på belysningsstolpar nära högstadie- och gymnsieskolor. Använd idag inte klisterlappar. Onödigt och sura vuxna kan till och med begära pengar i skadeersättning av bandet/artisten för borttagning och rengöring efter klisterlappen. Det räcker med vanligt papper i A6-formatet. Skriv med glitterfärg och tejpa upp med endast två (2) korta tejpbitar på papprets kortsidor. Jag tror fortfarande på småetiketter uti verkligheten som leder in till cyberrymden. Numera borde det stå en internetadress på den lilla lappen. Förnya lapparna en gång i veckan. Variera lite mellan olika belysningsstolpar. Bäst under skoltid, tidig eftermiddag på vardagar.

HUR KOMMA TILLBAKA? Johan blir en 1/5-del av ett band som dess sångare. Ja men är de bra då? Johan riskerar att just bli en 1/5-del i ett ointressant band och inget mer. En investerare hyr ett band och Johan får skriva på ett kontrakt. I praktiken ett återupptagande av 2010-års turné. Kan inte Johan stå på scén får han väl böta till investeraren. Dessutom så får Johan endast en mindre del av de intjänade pengarna. DET BÄSTA vore att alla 4:a bandmedlemmar i tur och ordning sjunger solosång. Ett band alltså med lika många sångare som bandmedlemmar men mycket sparsamt med körsång. Det är solosång som bandmedlemmarna turas om att sjunga. Alltså ett steg tillbaka in i gruppen för Johan. Men jag anser att Johan ska börja om som en bandmedlem. Änglatiden 2008-2009 är unik och det blir svårt att återskapa något sådant. Webb-Tv följer bandet under hela turnén. Varje medlem har en egen bildblogg vari massor med stillbilder läggs ut. Utomstående personer sköter bildbloggandet. Jag tror inte alls på att artisten själv ska blogga. Utan bloggar bör en person göra som står nära artisten. När ett comeback-försök verkar bli av är det bums iväg till ett träningsgym och få snygg kropp.

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback