Bedårande barn i vår tid

Åh Johan!

Minns ni att det var prat på att han skulle vara med och spela in lite noice-låtar tillsammans med några andra..? Det var hösten 2010 som dom drog igång det. Och det är nu våren 2012 som det blev klart.

Jag har ju sagt att det har varit värt att vänta på!




Ankkis blogg har mer information: http://annkisvenssons.blogg.se



Kommentarer

Vi som hoppades på Johan Palm åren 2008-2010. Ren avundsjuka drev hatgrupperna nästa i Olof Palmenivå. Johans påstådda avhållssamhet irriterade de unga män. Har en ung manlig artist chansen att pippa många brudar förväntas nej kräves det nästan att han gör detta. Rolling Stones-idealet härskar ännu. Men framför allt passade inte Brittpopen Johan Palm. Det skulle ha varit hårdare rock. Det tog slut när sista skivan (2010) inte hade någon hitlåt som Sveriges Radios musikläggare tyckte. Många av Johan Palm fans gick över till Justin Bieber. Om det är en comeback så måste Johan sända in en låt till Melodifestivalen år 2013. Glöm tonåringen Johan Palm utan nu gäller det att finna 20-åringarna. Noice är ett bra val om låtarna tolkas så nära hårdrocken som möjligt. Att göra en överårig "tonåring" på 1970-talsungdomarna Noice´s låtar tror jag inte på. Om Johan Palm är på gång igen så behövs denna blogg. Men hoppas inte på ensamrätt till utlagda bilder. Internet är att fildela och kopiera. Bloggen kan uppmana till novellskrivning om Johan Palmfantasier.

Noice skulle bli Sveriges (The)Clash (1976-1986 UK). Rockpunk med svensk sång. Det hade gått om inte santidigt Gyllene Tider hade kommit exakt samtidigt med sin trallpop och tagit massmeda och därmed massor med fans från Noice. Popen besegrar alltid rocken i Sverige. Om ändå Noice blandat punk och heavy metal/hårdrock i slutet av 1970-talet som grungerocken gjorde i slutet av 1980-talet och på 1990-talet. Men in i det sista hade Noce trogna fans vars band det skrevs allt mindre om i tidningar medans det skrevs allt mer om Gyllene Tider och Per Gessle.

Det vi bloggbesökare kan göra är att skriva kortnoveller i kommentarsfälten om Johan Palm. Eller vi kan skriva sångtexter. Det gäller att "Ge fansen chansen" att själva skapa. Det är vad som skiljer internet som är masskommunikation från från televisionen som är massinformation.

År 2008 och jag sitter i tunnelbanevagnen och tittar i gratistidningen Metro och ser en för lite bild på några av deltagarna i Idol 2008 när de checkar in på hotellet vid Stureplan i Stockholm City. Jag tänker omedelbart om Johan Palm på den lilla bilden -vilken utstrålning, en ängel! Äntligen en ny ung svensk soloartist som ska slå igen via TV:s Idol 2008 och bli en superkändis. Det är tur att det var just i flerprogrammen Idol så det blev så mycket TV-material som det blev under Johan Palms änglatid år 2008-2009. Men det är inte säkert att det är den ängel som han var år 2008 som gör comeback nu år 2012. Det är nog en 20-årig man som vill gå vidare. Mest orolig är jag att Johan Palm blir 90-talsbrittpopen trogen. En musikstil som inte passar Johan och dessutom så är det svårt att skriva brittpophits. Johan Palm ska samtidigt blanda olika musikstilar samtidigt, från disco-elektropop-glamrock-hårdrock. Framför allt ska han på nätet göra coverslåtar på svenska för de yngsta. www.ulriksfanblogg.se var inne på något intessant, nämligen Streetteams för jämnåriga flickor enbart. Läs gärna mina kommentarer i den bloggen som kort hamndlar om att vi vuxna ska INTE vara med i fannslogginforum för unga. Utan vi vuxna ska enbart skriva i bloggar där vuxnas möjlighet att kontakta ungdomarna är mycket begränsade. Jag älskar inte Johan Palm. Gossekärlek eller pederasti (pererast) driver mig inte alls. Utan jag vill ha en ny stor svensk artist som Johan Palm kunde ha blivit år 2008 redan. Om allt görs rätt. Om Alexander Bard kan hålla fingrarna i styr så är Alexander Bard en va de producenter som skulle kunna göra nått av Johan Palm. Sedan så hoppas jag att nån som lyckas komma nära Johan som producent spelar in spelfilmer med Johan Palm som en del av marknadsföringen. För jag misstänker att Johan Palm är lika mycket skådespelare som sångare. Finnns det någon som kan bygga datalandskap så skulle nog sience fiction passa Johan Palm. Jag hoppas att jag får plats på er blogg. Blir det en massa unga tjejer som ska uttrycka sin stora platoniska kärlek till Johan Palm så skapa en Blogg För Vuxna Fans Till Johan Palm. Bloggen diskuterar marknadsföring av artisten och eventuella misstag och annat. Lite som Sveriges Radios PP3 på förmiddagarna.

Dödspunk: stora pukor för pukslag ovanifrån. En pukslagare med mycket starka överarmar eller två (2) pukslagare som avlöser varandra. Två (2) basgitarrer+basgitarrister förstås. En elgitarr och en sångmikrofon. Inte helt fel att elgitarristen också sjunger. Låttitel: VILL JAG HA EN MJUK DOCKA ELLER EN HÅRD DOCKA?

Ängeln från 2008 - Johan Palm, jag har spårat ett av hans tidigare liv år 1831 då han var fruntimmer. Ur boken GAMLA STOCKHOLM av Claes Lundin och August Strindberg. Boken omtryckt av Gidlunds förlag som facsimil år 1974. Första förordet i första upplagan från år 1882. Ur Gidlunds förlags nytryck år 1974. Kapitel VIII (8). GATANS RYKTBARHETER, sidorna 235-259. Sidorna 249-251. Här textutdrag ur VACKRA DALKULLAN. "...Hvarje förmiddag har någon tid bortåt, en liflig folksamling uppfyllt den sidan af Torget, hvarest mjölkbuden från landsbygden vanligen hålla med sina kärror. Den, som på afstånd ser det förtviflade armbågandet omkring dessa anspråkslösa åkdon, faller i början i häpen förundran öfver den oerhörda afsättning, som mjölken i en hast synes fått; men vid närmare efterfrågan, erfar man, att folket tränges, icke för mjölkens skull, utan för att se den "vackra Dalkullan"...Hon afyttrar sin grädda och mjölk med ett särdeles behag, och mer än en gång har folkskockens beundran blifvit så stormande och närgången, att hon, efter fruktlöst motstånd med tagelsnärten nödgats fly undan i något af de angränsande husen. Vid ett af de senaste dylika tillfällen måste hon med häst och kärra jaga in uti en rymlig förstuga, och man kunde icke hindra mängdens inrusande utan att begagna husets brandsprutor -onekligen de tjenligaste vapen mot lågande hjärtan".

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback