Jodå! Fansen har fortfarande minnen kvar.

Jag är fortfarande ett Johan-fan.
Men det verkar som att alla har gett upp hoppet om att han kommer tillbaka med en ny skiva.
Vem vågar erkänna först? Är du eller var du en av dom?


Det skrev jag på en medlemssida (frida.se)


Åhjodå, det fanns dom som erkände och berättade deras fantastiska minnen:


HAHAHAHAH dör. Detta är pinsamt fan i mig.
Johan palm, herregud det var inte igår. Vilka minnen! Hette ju "palmdockan" här förut, åh vilken liten fjortis jag var. Sen åkte jag lite smått efter honom? Gav pojkarna en nagellackstorkare en gång och sa att han skulle börja måla naglarna igen. Sen drog han upp sin jävla tröja för mig?!?!?! vafan.... och sen brukade jag snacka med hans bror på bilddagboken också hahahah.

Sen kommer det bästa, när jag (fortfarande fjortis) intervjuade honom och sen var han tvungen och gå och då drack jag upp hans halvfulla loka?! Han var sjuk också. Ett par dagar senare blev jag sjuk..................

/f.d. palmfangirl



Hans bror nöp mig i armbågen hela tiden när vi skulle fota för tidningen, därför mitt överdrivna leende. HAHA fan vad liten jag var hahahah
Bör jag förresten tillägga att jag tog med hans lokaburk hem och faktiskt har den någonstans i en låda i mitt rum fortfarande?



varför knep han dig hahahaha?? guuuud vad lite så söt hahaha



Naw, vad söt!


i armbågen? För först drog han massa skämt framför kameran så jag började skratta, så till slut sa jag "Henrik, sluta jag kan ju inte skratta på bilderna!" Då började han nypas istället, den jäveln ahahha



Personligen tycker jag det är jätteroligt att läsa/lyssna på andras babbel om Johan och bandet.

Har du några rader du skulle kunna dela med dig ?




Kommentarer

I somras på Gröna Lund haha!

Jag bor i Luleå som är väldigt långt ifrån Stockholm..

Så jag och mamma brukar fara dit en gång per år ungefär.. denhär gången var jag där med mamma och mammas kompis som bor i Stockholm. Håkan Hellström skulle uppträda den kvällen och vi hade varit där i några timmar när det blev smockfullt och folk trängdes och höll på. Vi hörde någon ropa JOHAN PALM! och jag och mamma kollade på varandra. Jag hann precis tänka ; haha ,tänk om han vore här..

Några sekunder efteråt ser jag hur han och hans tjej Julia (några andra också) halvspringer till scenen... jag stod där helt chockad ,jag börjar gråta av lycka och börjar skaka ... föröker sedan springa efter men tappar bort honom ;(



jahapp.... jag fick åka hem utan att träffa honom då! ;c



ps.han borde klippa sig.... xD

Jag delar jätte gärna med mig av mina minnen :D Ska jag skriva i en kommentar eller? ;)

Jag är självklart fortfarande ett Johan Palm fan! Man är inget riktigt fan om man glömmer bort dom bara för att dom inte spelas på radion. ;)



Jag har inget riktigt roligt att berätta om vad som hände när jag träffade honom, mer än att det var helt underbart. Men jag kan säga att den grabben total förändrade min värld. Helt ärligt.

Det var den tid i mitt liv då jag hade "dåliga" kompisar. Dom styrde totalt mig, bestämde allt jag skulle göra, vad jag tyckte och hur jag skulle vara. Men sen kom Johan!

Alla hatade honom, förutom jag, men för första gången vågade jag stå för vad jag tyckte. Jag kunde inte dölja hur mycket jag älskade honom. Såklart retade, och retas fortfarande, folk mig för att jag var så galen i honom. Men I don't give a fuck.



Ett tag efter han släppt sin singel, som jag lyssnade på dygnet runt, åkte jag och köpte ett nitarmband och hängslen för att han haft sånna, och det var så mitt liv som en rocker började. Idag har jag nitar på allt och vågar alltid vara mig själv, jag är inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker. Jag är helt förändrad, tack vare för att jag vågade säga till folk att jag tyckte om Palm trots att dom inte gjorde det.



Det är låter säkert jätte fjantigt på alla sätt och vis, men det var jätte stora framsteg för mig på den tiden. Han gjorde så att jag vågade säga emot mina kompisar och vara mig själv. Vilket är ett jätte lättnad för mig. Jag är stolt över att vara ett Johan Palm-fan! ;)

Svar: Vad kul att ni har en sida om honom! Det är inte varje dag man får se honom längre..



Jag har ett bra minne, och ett lite mer dåligt minne, hehe.

Vi kan ju börja med det bra!

Jag och två andra kompisar hade hört att han skulle spela i Folkets Park i Malmö år 2009. Eftersom vi älskade honom så mycket, så åkte vi dit. Jag kan väl inte säga att jag var fjortis, eftersom jag hade svart och rosa hår. Haha. Tider, det! När vi väl var där så hade vi panik eftersom vi ville stå längst fram. Men vi hamnade på typ.. andra eller tredje ''raden''. Cirka 20 minuter innan hans gig började så ringde min pappa mig och frågade hur det var, hur det gick osv osv. Jag började storböla! Jag vet inte ens varför! Och jag menar verkligen storböla! Typ, alla andra fansen som stod omkring oss vände sig om mot mig och gav mig värsta bitch-blickarna. Haha! Sedan började spelningen, har en massa videosar från den någonstans men man hör typ bara mig skrika, och sedan efteråt skulle vi få autograf. Min mobil ringde precis när jag skulle få min. Sedan, efter vi hade fått våra autografer, så ställde vi oss lite vid sidan för vi ville få bra bilder på honom. Men han kollade aldrig åt vårt håll, så en av mina kompisar skriker på honom, och han vänder sig mot oss och bara ''Ja?'' och BAM, hon tar ett kort där han har värsta minen.. HAHA. Det är precis när han vänder huvudet mot oss.

Det var en fin dag! Sedan hade vi ju hans hemnummer (har det fortfarande någonstans..) som vi ringde till typ två gånger.. Har snackat med hans pappa, han är hur ball som helst!



Det dåliga minnet jag har är kanske inte så dåligt ändå.. Han var inte inblandad påriktigt, utan det var en vän som ljög för oss.. Hon sa att han skulle spela där vi bodde typ, i vår stad. Och hon skulle tydligen jobba där, och så skulle hon ''fixa in oss''. Men.. När vi kom dit när det ''hade börjat'' så sa hon att hon inte kunde fixa in oss.. Och när vi kollade upp mot ''där han spelade'' så var alla lamporna släckta, och det var lika tyst som i öknen. Så vi gav hennes världens utskällning och har knappt pratat med henne sedan dess, haha!

Jag har träffat Johan tre gånger. Jag var ett helt galet Johan Palm fan, allt i mitt liv krätsade kring han, vad jag hade på mig, vilken musik jag lyssnade på, vad jag sa, hur jag hade håret osv. Men tillbaka till mina möten med Johan,

det fösta:

Dagen efter han åkte ut ur Idol träffade jag han på Heron City strax utanför Stockholm. Han var där tillsammans med de andra utröstade idolerna, de uppträdde och signerade. Jag tog bild med Johan, fick kram & autograf!

Andra gången:

På Idol finalen var Johan där för att uppträda i pausen. Jag fick hälsa på han och göra en 'high five', tyvärr inte bild, kram eller liknande. Dock fick jag krama hans mamma, pappa och bror (Henrik). Tog även en bild med Henrik.

Tredje gången:

Han kom till ett köpcentrum i Sundsvall (där jag bor) så jag stog längst fram då han sjöng, jag fick autograf och en bild samt kram! Pratade även mycket med Henrik och fick hans autograf också!



Jag är absolut fortfarande ett Johan Palm fan, blickar ofta tillbaka på fina minnen och bilder. Hoppas han släpper en ny skiva framöver! <3



Love/Stina!

Haha, har fler Johan Palm minnen kom jag på. ;)



Peace and Love 2010: Av en slump träffade jag han inne på festival området, fick en kram!

Och Peace and Love 2011: Hade på känn att han skulle besöka festivalen detta år med så kollade efter han hela tiden och såg han sista kvällen/natten. Fick kram, puss på kinden och jag fick pussa han på kinden och prata lite osv. Båda var lite på fyllan så att säga, men det var super kul!



Love/Stina.

Jag har massor av bilder och filmer jag mer än gärna delar med mig av! :D

Svar: Haha, nej vad glad jag blev av din kommentar! :D Jag är as glad över att det finns fler än jag som fortfarande tycker om Johan Palm! Ska aldrig glömma alla stunderna. <3



Jag må ha underbara minnen av och med Johan Palm. Men jag blir lite avundsjuk att alla har träffat han så många gånger och har skit bra minnen med honom... Haha, aja. Jag kanske får träffa han fler gånger och skapa minnen när han släpper en ny skiva, vilket jag hoppas han gör snart!! ;)

Lånar mer än gärna bloggen! ;) Du kan ju maila.

Oh God, jag var ett stort Johan-fan under hans Idol-tid. Kan inte säga att jag är fan längre, men har inget som helst mot pojken, han är ju cool. Och det skulle vara kul att höra nåt nytt material av honom också.



Kan inte komma på nåt speciellt minne just nu. Har aldrig träffat honom, men varit på en av hans spelningar har jag allt. Jag var 16/17 och alla var minst 3 år yngre samt ett huvud kortare än mig. Kände mig rätt malplacerad. Men... herregud, jag träffade ju visst honom! Eller träffade och träffade, vi sa hej och tog kort.



Och mitt deperata letande av hans adress! Seriöst. Johans pappas bil hade synts i TV, så jag tog registreringsnumret och gick in på vägverket. De faxade hem massa info om bilen (som jag inte brydde mig ett skit om, var bara intresserad av hans adress) och så fanns adressen där såklart.

Så bestämde jag mig för att skicka en julklapp till honom. Gjorde en miniatyr av honom i lera, ritade en teckning och skrev ett brev (det var faktiskt inte så pinsamt brev, att vara överdriven fangirl har aldrig varit min grej).

Gick omkring ovetandes om han fått julklappen och när jag träffade honom var jag för feg för att fråga.

Sedan när det nästan gått ett år sedan han var med i idol och min fandom lagt sig bloggade han om min julklapp. Han hade råkat sätta sig på miniatyren av honom så den gått sönder och sedan försökt limma ihop den. I was like lol xD Well han tackade iaf, och sa att han slarvat bort brevet så han kunde inte svara på det (vilket han sa att han hade tänkt).



Saknar faktiskt Johans blogg, den var bra. Han skriver på ett intressant sätt.



Well, så är det med det :)

åh du som var palmdockan? jag var apelsinkatt, du kanske inte minns dock haha, men jag med johan palm väggen & dörrarna :)

Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback